Elérhetőségek
Akadémia u. 15-17 1054 Budapest Magyarország
Tel.: +36202540279
+36202540279
Fax:
Contact
Obligatory fields
Message sent successfully
Home > Kapcsolat & Térkép

Kapcsolat & Térkép
Áurea Ana Palace Hotel

Az Aurea Ana Palace Hotel Budapest V. kerületében, az Akadémia utcában található. A város közepén, a Duna-parton fekszik. A hotel környékén található a Váci utca, ami Budapest turisztikai és üzleti központja; a neogótikus stílusban épült Parlament; a neoklasszikus stílusú Szent István Bazilika; és a Központi Vásárcsarnok, ahol végtelen mennyiségű tipikus magyar termék várja az odalátogatót. A hotel szomszédságában húzódik a Lánchíd, amely Buda és Pest eggyé válását megelőzően elsőként kötötte össze a város két részét.

Ez a kiváló elhelyezkedés és a varázslatos látnivalók felérnek egy időutazással.

Tömegközlekedés

A hoteltől egy 6 perces sétára található a Kossuth Lajos téri metrómegálló a Parlamentnél, ahol felszállhatunk a 2-es metróra, de egy 10 perces sétával már a Deák Ferenc teret is elérhetjük, ahol a 2-es mellett az 1-es és a 3-as metró is jár.

Ezenfelül pedig a hotel környéke troli- és villamosmegállókban is bővelkedik.

A 2-es villamos megállója csupán 5 perc sétára található. A turisták számára ez a legpraktikusabb vonal, hiszen a villamos végig a Duna mellett halad a pesti oldalon, ahonnan a város számos látnivalója tárul a szemek elé: a Margit híd, a Parlament, a Halászbástya, a Budai Vár, a Lánchíd, a Gellért-hegy és a Citadella.

Megközelítés a repülőtérről

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 22 km távolságra fekszik az Aurea Ana Palace Hoteltől. A 100E autóbusz 40-50 perc alatt teszi meg ezt a távot; ez pontosan 3 megállót jelent. A Deák Ferenc téren át kell szállni a 2-es metróra, amiről egy megálló múlva, a Kossuth Lajos téren kell leszállni. Ha nem szeretnél tömegközlekedéssel utazni, taxiszolgáltatásunkat is igénybe veheted. Keress minket, és mi örömmel lefoglaljuk neked!